הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית
1 סלק בינוני
2 פלפלים חריפים
כפית מלח לכל כוס מים
מים לפי הצורך
1 כף חומץ
אופן ההכנה
להפריד את פרחי הכרובית, להשרות במים כ-10 דקות ולשטוף.
להניח את פרחי הכרובית בצנצנת, להוסית את הסלק, הפילפלים והחומץ.
לצקת מים בכוסות ולהוסיף כפית מלח כמספר כוסות המים.
לבחוש היטב את המלח בכוס האחרונה ולצקת על הכרובית.
לכסות בבד דק למספר ימים ועד לאחר גמר התסיסה.
להשאיר מספר ימים במקום מוצל.
לאחסן במקרר אחרי שתהליך ההחמצה הסתיים בצנצנת סגורה היטב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
