חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרובית ממולאה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כרובית ממולאה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית מפורקת לפרחים
300 גרם בשר בקר טחון
1 בצלצל קצוץ דק מאד
1 שן שום קצוצה דק מאד
1 ביצה
¼ כוס לחם מפורר (ללא הקרום)
¼ כפית מלח
¼ כפית פלפל צ'ומה
קמח
1 ביצה טרופה
פירורי לחם
שמן לטיגון עמוק
טחינה גולמית
רוטב צ'ילי מתוק
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה
חולטים את פרחי הכרובית במים רותחים לשלוש דקות ומוציאים החוצה.
מערבבים היטב את הבשר עם הבצל, השום, המלח, הלחם המפורר, הביצה והפלפל צ'ומה לתערובת אחידה. לכל פרח כרובית מצמידים מהצד האחורי כמות מספקת של תערובת בשר כך שמצד אחד רואים את הפרש של הכרובית ומצד שני מעין קציצת בשר. מחממים את השמן
טובלים כל כדור כרובית בקמח, ביצה טרופה ופירורי לחם (בסדר המתואר) ומכניסים לטיגון בשמן העמק עד להזהבה נאה. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
מסדרים את כדורי הכרובית על צלחת הגשה נאה. מזליפים מעל ממיץ הלימון, הטחינה הגולמית ורוטב הצ'ילי המתוק. מגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון