חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרוב מאודה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לא רק לדיאטה אלא גם לתוספת נחמדה וקלילה.
כרוב מאודה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לא רק לדיאטה אלא גם לתוספת נחמדה וקלילה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב גדול שטוף וחתוך לרצועות דקות
מס' עלי סלרי קצוצים (ללא גבעולים)
מעט שמן
פפריקה מתוקה
פלפל שחור
1 רסק עגבניות
מלח
מעט אבקת מרק בטעם עוף
אופן ההכנה
מכניסים את הכרוב החתוך לסיר גדול עם מעט שמן.
על אש בינונית מאדים אותו עד שמאבד מנפחו.
מוסיפים את עלי הסלרי הקצוצים ואת התבלינים עם חצי כוס מים.
מבשלים על אש קטנה תוך ערבוב עוד כעשרים דקות.
מגיש: לולי תולי
מקור:
שתף את המתכון