הוראות הכנה
מרכיבים
בצק עלים (אני משתמשת במרודד)
כרוב בינוני
בצל
1 קופ' רסק עגבניות (גודל בינוני)
מלח
פלפל
ביצה (למרוח)
אופן ההכנה
לקצוץ את הכרוב (בעזרת מג'מיקס)
לקצוץ בצל ולטגן בסיר
להוסיף את הכרוב הקצוץ ולערבב היטב
להוסיף את רסק העגבניות, המלח והפלפל
להנמיך הלהבה ולאדות עד שלא ישארו נוזלים.
לרדד מעט בצק עלים לפי גודל התבנית (בינוני)
למרוח את התבנית במעט מרגרינה ולהניח את עלה הבצק
לאחר מכן לשים את הכרוב המאודה (שכבה די עבה)
מעל לשים עלה נוסף של בצק למרוח בביצה, לחורר
לאפות בחום 180 מעלות עד שמזהיב
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
