חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרוב ממולא בבשר ואורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כרוב ממולא בבשר ואורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב
1 כוס אורז מבושל
350 גרם בשר טחון
1 קופסאת רסק עגבניות בינונית
1 קופסאת רוטב עגבניות גדולה
חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
1. חותכים את בסיס הכרוב ושמים את הכרוב במים רותחים עד הרככות. כאשר רך, לקלף בעדינות את העלים.
2. למילוי מערבבים את האורז, בשר, רסק עגבניות, פטרוזיליה ומלח ופלפל.
3. מניחים את העיסה במרכז עלה הכרוב, מגלגלים ומקפלים פנימה את הצדדים.
4. מניחים את עלי הכרוב הממולאים בתבנית חסינת אש ומכסים במיץ העגבניות.
5. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים 1-1.5 שעה בחום 175 מעלות.
מגיש: KerenAfik
מקור:
שתף את המתכון