חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרוב ממולא בנוסך הונגרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מהמטבח ההונגרי נהדר לימי ם קרים
כרוב ממולא בנוסך הונגרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מהמטבח ההונגרי נהדר לימי ם קרים
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב (אני מכניסה אותו להקפאה כמה ימים לפני הבישול.יום לפני כן מפשירה אותו).
500 גר בשר טחון בקר
1קופסת כרוב כבוש
1רסק עגבניות קטן
½ כוס אורז
מעט קבנוס מעושן
מלח פלפל שחור
אופן ההכנה
לקלוף את העלים של הכרוב, את העלים הקטנים להניח בצד. לבשר להוסיף את האורז וביצה מלח פלפל, לערבב. לקחת עלה לשים כף גדולה של הבשר ולגלגל את העלה. כך למלא את כל עלי הכרוב. את העלים הקטנים לקצוץ להניח בתחתית הסיר,ועליהם את העלים הממולאים. לפזר את הכרוב הכבוש מעל, את הקבנוס ואת הרסק להוסיף מים מלח פלפל. לבשל כשעה ,להכין רביכה משמן וקמח לשפוך מעל לבשל עוד כחצי שעה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון