הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם חזה הודו חתוך לרצועות דקות
חסה קצוצה
1 כפית זנגביל טרי מגורר
1 שן שום כתושה
2 כפות רוטב סויה
1 כף דבש
1 בצל ירוק פרוס
מעט צ'ילי
12 טאקו או חצאי פיתה
אופן ההכנה
מחממים היטב מחבת כבדה ומרססים בספריי שמן. מוסיפים את נתחי ההודו, הזנגביל והשום ומטגנים מספר דקות תוך בחישה עד שהבשר זהוב. מנמיכים את האש ומוסיפים ת הבצל, הדבש, הסויה והצ'ילי ומבשלים כחמש דקות תוך בחישה.
מחלקים את התערובת לטאקו או לפיתות, מוסיפים את החסה ואוכלים.
מגיש:
מקור: מועצת הלול
שתף את המתכון
