הוראות הכנה
מרכיבים
2 ג'בטות טריות
4 כפותמחית זיתים שחורים
2 פלפלים אדומים, קלויים וקלופים
150 גרם גבינת צאן פרוסה
חציל פרוס מטוגן
4 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בן יין אדום
מלח
פלפל שחור גרוס גס
נייר פרגנט
חבל לקשירה
משקולת כבדה
אופן ההכנה
1. חוצים את הג'בטות
2. מורחים את שני החצאים במחית הזיתים
3. מניחים מעל למחית פרוסות פלפלים קלויים, גבינת צאן ופרוסות חציל
4. מערבבים את השמן החומץ והתבלינים
5. יוצקים את הרוטב על כל השכבות
6. מכסים בחצאי הג'בטה הנותרים
7. עוטפים במהודק בנייר פרגמנט, קושרים בחבל
8. מניחים על משטח עבודה, מניחים משקולת כבדה מעל לכריך העטוף
9. משהים כשעה
10. מורידים את המשקולת, מוציאים את הכריך מן העטיפה, פורסים לפרוסות עבות
11. מתאים גם ליציאה לפיקניק
12. בתאבון
מגיש:
מקור: אלינוער רבין
שתף את המתכון
