הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם "סייטן "
2 כפות שמן זית
½ בצל
½ כפית שום כתוש
3 כפות רוטב ברביקיו
מלח ופלפל
לחמניית ג'בטה
אופן ההכנה
1. לחמם במחבת את השמן, לחתוך את הבצל לפרוסות ולהוסיף לשמן. לטגן בחום גבוה כ- 4
דקות, עד שהבצל מזהיב
2. לחתוך את ה"סייטן" לקוביות ולהוסיף למחבת ביחד עם השום. לטגן 3 דקות נוספות
3. להוריד את החום לבינוני ולהוסיף את רוטב הברביקיו. לתבל במלח ופלפל
4. לחתוך את הלחמנייה, אם רוצים אפשר למרוח מיונז, ולשים את תבשיל ה"סייטן" בפנים,
בעודו חם
5. בתיאבון!
מגיש:
מקור: קהילת העבריים מדימונה
שתף את המתכון
