הוראות הכנה
מרכיבים
3 כרעי עוף חצויים לשניים
7-8 תפוחוני אדמה קלופים וחצויים
200 גרם פטריות שמפיניון טריות חתוכות גס
1 קופסת שימורים של אפונת גינה מסוננת מנוזלים
100 גרם עגבניות שרי צהובות
חצי שקית קפואה של פול ירוק
2 בצלים בינוניים פרוסים לטבעות
1 גזר גדול קלוף ופרוס גס
1 שן שום קצוצה
1 ענף רוזמרין
2 ענפי טימין
½1 כוסות מים
אופן ההכנה
בסיר גדול עמיד בחום מניחים את העוף כאשר צד העור כלפי מטה. לאחר שהעור משחים הופכים את העוף. מוסיפים את הבצל ומאדים ביחד כשתי דקות. מוסיפים את השום וממתינים עוד דקה. מוסיפים את הפטריות, תפוחי האדמה והגזר. יוצקים את המים. מוסיפים את האפונה, עגבניות השרי, הפול, הרוזמרין והטימין. מביאים לרתיחה. מכסים ומנמיכים את האש לבישול של כארבעים דקות. מסירים את המכסה, מוציאים את הרוזמרין והטימין ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך עוד כעשרים דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
