חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרעיים עוף בירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כרעיים עוף בירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 כרעי עוף חצויים לשניים
7-8 תפוחוני אדמה קלופים וחצויים
200 גרם פטריות שמפיניון טריות חתוכות גס
1 קופסת שימורים של אפונת גינה מסוננת מנוזלים
100 גרם עגבניות שרי צהובות
חצי שקית קפואה של פול ירוק
2 בצלים בינוניים פרוסים לטבעות
1 גזר גדול קלוף ופרוס גס
1 שן שום קצוצה
1 ענף רוזמרין
2 ענפי טימין
½1 כוסות מים
אופן ההכנה
בסיר גדול עמיד בחום מניחים את העוף כאשר צד העור כלפי מטה. לאחר שהעור משחים הופכים את העוף. מוסיפים את הבצל ומאדים ביחד כשתי דקות. מוסיפים את השום וממתינים עוד דקה. מוסיפים את הפטריות, תפוחי האדמה והגזר. יוצקים את המים. מוסיפים את האפונה, עגבניות השרי, הפול, הרוזמרין והטימין. מביאים לרתיחה. מכסים ומנמיכים את האש לבישול של כארבעים דקות. מסירים את המכסה, מוציאים את הרוזמרין והטימין ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך עוד כעשרים דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון