חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרעי עוף באננס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כרעי עוף באננס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 כרעיים עוף
1 קופסת שימורים טבעות אננס
1 בצל פרוס דק
1 פלל חריף קצוץ דק
שמן לטיגון
רבע כפית אבקת שום
רבע כפית ריחן מיובש
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
שומרים 6 טבעות אננס בצד ואת השאר חותכים לקוביות. שומרים רבע כוס מנוזלי הסירופ של האננס.
מחממים מעט שמן במחבת. מטגנים את הבצל והפלפל החריף עד שהבצל הופך שקוף. מניחים במחבת את הכרעיים עם העור כלפי מטה להשחמה קלה. מפזרים על החלק התחתון של הכרעיים את אבקת השום והריחן ומעט מלח ופלפל. הופכים את הכרעיים ומוסיפים למחבת את קוביות האננס והסירופ ששמרנו בצד. מבשלים כך כרבע שעה.
מניחים את הכרעיים בתבנית אפייה. על כל כרע מניחים טבעת אננס. יוצקים לתבנית את הרוטב מהמחבת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כרבע שעה.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון