הוראות הכנה
מרכיבים
6 כפות שמן (רצוי קנולה)
6 כרעים עוף - חתוכות
1 בצל חתוך לקוביות
2 שיני שום קלופים וחתוכים
2 ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי קצוץ
1/4 כוס רוטב סויה
1/2 כוס יין אדום יבש
2 כפות סוכר
מלח ופלפל
500 גרם ערמונים
אופן ההכנה
מחממים בסיר גדול (שיכול להכיל את כל הכרעיים) את השמן, מטגנים את העוף, משחימים אותו מכל צדדיו ומעבירים לצלחת. להשאיר בסיר מעט מהנוזלים ולטגן בהם את הבצל, השום והג'ינג'ר למשך כ-5 דקות עד שהבצל רך.מחזירים את העוף לסיר, מוסיפים סויה,יין,סוכר, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש קטנה 30 דקות. מסירים מכסה, מוסיפים את הערמונים, מערבבים ומבשלים עוד כ- 30 דקות, עד שהעוף עשוי.
מגיש:
מקור: אהרוני
שתף את המתכון
