חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרעי עוף בפירות יבשים לט"ו בשבט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כרעי עוף בפירות יבשים לט"ו בשבט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 כרעי עוף חצויים
250 גרם פירות יבשים מסוגים שונים (תאנים, שזיפים, משמשים, צימוקים) שהושרו לילה בכוס יין אדום מתוק
2 כפות שמן
3 בצלים פרוסים דק
250 גרם פטריות שמפיניון חצויות
3 שיני שום קצוצות
1 כפית מלח
1 כוס יין אדום מתוק
4 עלי לואיזה קצוצים
אופן ההכנה
בסיר גדול וחסין אש מניחים את העוף עם העור כלפי מטה ומטגנים ללא שמן עד להשחמה. מוציאים את העוף ומניחים בצד. מוסיפים את השמן ומטגנים את הבצל להזהבה. מוסיפים את השום והפטריות ומטגנים יחד שתי דקות. מחזירים את העוף לסיר. מוסיפים את הפירות היבשים. מוסיפים את היין מהמשרה ואת כוס היין השניה. מוסיפים את עלי הלואיזה והמלח ומביאם לרתיחה. מנמיכים את האש ומכסים את הסיר לבישול של שעה. לאחר שעה מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180-200 מעלות למשך כחצי שעה.
מגישים חם עם אורז לבן.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון