הוראות הכנה
מרכיבים
3 כרעי עוף חצויים
250 גרם פירות יבשים מסוגים שונים (תאנים, שזיפים, משמשים, צימוקים) שהושרו לילה בכוס יין אדום מתוק
2 כפות שמן
3 בצלים פרוסים דק
250 גרם פטריות שמפיניון חצויות
3 שיני שום קצוצות
1 כפית מלח
1 כוס יין אדום מתוק
4 עלי לואיזה קצוצים
אופן ההכנה
בסיר גדול וחסין אש מניחים את העוף עם העור כלפי מטה ומטגנים ללא שמן עד להשחמה. מוציאים את העוף ומניחים בצד. מוסיפים את השמן ומטגנים את הבצל להזהבה. מוסיפים את השום והפטריות ומטגנים יחד שתי דקות. מחזירים את העוף לסיר. מוסיפים את הפירות היבשים. מוסיפים את היין מהמשרה ואת כוס היין השניה. מוסיפים את עלי הלואיזה והמלח ומביאם לרתיחה. מנמיכים את האש ומכסים את הסיר לבישול של שעה. לאחר שעה מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180-200 מעלות למשך כחצי שעה.
מגישים חם עם אורז לבן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
