חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כתף בקר ברוטב אסייתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כתף בקר ברוטב אסייתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבשר:
2 ק"ג כתף בקר
¼ כפית כורכום
¼ כפית פלפל שחור
¼ כפית מלח
¼ כפית אגוז מוסקט
¼ כפית כמון
¼ כפית אבקת ג'ינג'ר
½ כוס שמן
מיץ מ-3 תפוזים
½1 כפות סוכר
לרוטב:
1/8 כף אבקת ג'ינגר
½ כף אבקת מרק עוף
1 כוס יין אדום מתוק
1 כף ריבת שזיפים
1 כוס רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות רוטב תאילנדי
אופן ההכנה
הכנת הבשר:
מעסים את נתח הבשר עם כורכום, פלפל, מלח, אגוז מוסקט, כמון ואבקת ג'ינג'ר.
מחממים במחבת ½ כוס שמן וסוגרים את הבשר מכל הצדדים.
לאחר מכן מוסיפים מים עד לכיסוי ומבשלים אותו למשך שעתיים (רתיחה איטית ועדינה).
כשהנתח מוכן מקררים אותו ופורסים לפרוסות.
הכנת הרוטב:
ממיסים את הסוכר יחד עם מיץ התפוזים , מוסיפים את כל חומרי הרוטב למעט רוטב הצ'ילי והתאילנדי. ומערבבים עד שהרוטב מצטמצם.
מוסיפים את רוטב הצ'ילי והרוטב התאילנדי ומערבבים.
מוסיפים את פרוסות הבשר, אם חסרים נוזלים, מוסיפים מהמים שבושל בו הבשר.
מבשלים כ-30 דקות וזה מוכן.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון