חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לבבות ארטישוק ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לבבות ארטישוק ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
8 לבבות ארטישוק
30 גרם חמאה מומסת
50 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת
2 ביצים קשות מעוכות ומפוררות
5-6 פילה אנשובי מעוכים ומפוררים
חופן עלי פטרוזיליה קצוצים דק
כף שמן זית
לקישוט:
8 עלי חסה עגולה
תבנית אפייה רצוי מזכוכית חסין אש מרופדת בנייר אפייה
אופן ההכנה
1. מחממים מראש תנור אפייה לחום של 220°c
2. מורחים את לבבות הארטישוק בחמאה, מסדרים בתבנית אפייה, לוקחים מחצית מכמות
גבינת הפרמז'ן ומפזרים אל תוך הלבבות
3. אופים כ-10 דקות
4. מערבבים יחד את הביצים הקשות, פילה האנשובי והפטרוזיליה
5. מוציאים את תבנית הלבבות, ממלאים בתערובת הביצים, זולפים מעל כמה טיפות של שמן
זית, מפזרים את יתרת פירורי הגבינה
6. אופים למשך 5 דקות נוספות
7. מצננים מעט ומגישים על מצע עלי החסה
8. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: אחותי
שתף את המתכון