הוראות הכנה
מרכיבים
חומרי הלביבות:
2 כוסות אורז מבושל קר
50 גרם גבינה "קשקבל", מגורדת
30 גרם גבינה "מוצרלה", מגורדת
1 ביצה
2 כפות פירורי לחם
3 כפות עלי בזיליקום או פטרוזיליה, קצוצים
מלח ופלפל שחור
החומרים לטיגון:
1 ביצה טרופה
½ כוס קמח
50 גרם חמאה
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל חמרי הלביבות. משהים 1 שעה במקרר. יוצרים מן התערובת לביבות וטובלים כל לביבה בביצה טרופה ואח"כ בקמח. ממיסים במחבת את החמאה ומטגנים את הלביבות מ-2 הצדדים עד שמזהיבות.
מגישים חם.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: השף: חנוך בר שלום
שתף את המתכון
