חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות אורז וגבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכוני אורז מתוך ספרו החדש של השף חנוך בר שלום, "טעם של מקום" כפי שהתפרסם brב"ידיעות אחרונות". brבמתכון זה משתמשים באורז מבושל קר (יש להכינו יום קודם)
לביבות אורז וגבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכוני אורז מתוך ספרו החדש של השף חנוך בר שלום, "טעם של מקום" כפי שהתפרסם brב"ידיעות אחרונות". brבמתכון זה משתמשים באורז מבושל קר (יש להכינו יום קודם)
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרי הלביבות:
2 כוסות אורז מבושל קר
50 גרם גבינה "קשקבל", מגורדת
30 גרם גבינה "מוצרלה", מגורדת
1 ביצה
2 כפות פירורי לחם
3 כפות עלי בזיליקום או פטרוזיליה, קצוצים
מלח ופלפל שחור
החומרים לטיגון:
1 ביצה טרופה
½ כוס קמח
50 גרם חמאה
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל חמרי הלביבות. משהים 1 שעה במקרר. יוצרים מן התערובת לביבות וטובלים כל לביבה בביצה טרופה ואח"כ בקמח. ממיסים במחבת את החמאה ומטגנים את הלביבות מ-2 הצדדים עד שמזהיבות.
מגישים חם.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: השף: חנוך בר שלום
שתף את המתכון