חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות בטטה הורסות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לביבות בטטה טעימות ביותר,נשנוש חביב....
לביבות בטטה הורסות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לביבות בטטה טעימות ביותר,נשנוש חביב....
הוראות הכנה
מרכיבים
2 תפוחי אדמה
2 בטטות
בצל גדול 1
3 ביצים
כוס וחצי קמח(להתחיל מכוס אחת ולהמשיך בהתאם)
מלח
פלפל
אגוז מוסקט
אופציות לשידרוג:
בזיליקום,
4 כפות שמנת חמוצה,
בוטנים,וכל דבר שיכול להוסיף לפי טעמכם האישי....
אופן ההכנה
מקלפים את ת.האדמה והבטטות, מגרדים בפומפיה לתוך קערה גדולה,מגרדים גם את הבצל.
מוסיפים את הביצים כשהן טרופות כבר עם מלח פלפל ואגוז מוסקט,ומערבבים בעזרת הידיים היטב.
מוסיפים את הקמח וממשיכים לערבב היטב.
במידה והחלטתם להוסיף את האופציות המשפרות הוסיפו וערבבו.
במחבת גדולה מרתיחים שמן לטיגון עמוק, כדי לשפר את הטעם ניתן לשלב שמן וחמאה.
לאחר שהשמן רותח הנמיכו את האש לגובה בינוני ובעזרת שתי כפות צרו את הלביבה שתהיה בגודל הכף והכניסו למחבת.
ברגע שהקצוות נהיות זהובות הפכו את הלביבה וטגנו אותן עד שצבען צהוב++
הניחו על נייר סופג..
ובתאבון!
מגיש: דנה ודנה
מקור: מקורי
שתף את המתכון