הוראות הכנה
מרכיבים
6 כפות גבינה לבנה
4 כפות סוכר
2 ביצים
6 כפות קמח
חמאה לטיגון
לרוטב היוגורט:
1 גביע יוגורט
3 כפות צימוקים
2 כפות סוכר וניל
אופן ההכנה
מערבבים יחד בקערה גבינה, סוכר וביצים. מוסיפים את הקמח וטורפים לתערובת אחידה.
מחממים מחבת ומשמנים במעט חמאה (או שמן) יוצרים בעזרת כפית לביבות קטנות ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מוציאים לצלחת עם נייר סופג, משהים 1 דקה לספיגת עודפי השמן ומגישים חם בלווי רוטב היוגורט הקר (פשוט מערבבים יוגורט עם סוכר וצימוקים).
בתיאבון!
מגיש:
מקור: קארין גורן ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
