חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות בשר ותפוחי אדמה מטוגנות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל מאוד אהוב על ילדיי, קל מאוד להכנה וטעים להפליא.
לביבות בשר ותפוחי אדמה מטוגנות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל מאוד אהוב על ילדיי, קל מאוד להכנה וטעים להפליא.
הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם בשר בקר טחון
1 תפוח אדמה, בגודל בינוני קטן מגורר גס בפומפיה
1 בצל בינוני, מגורר גס בפומפיה
חופן פטרוזיליה, קצוצה
1 ביצה
1 כפית שטוחה אבקת מרק עוף
תבלינים - קורט מכל אחד:
פפריקה מתוקה, כמון טחון, פלפל שחור גרוס, גריל עוף
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
שמים בקערה את כל המרכיבים מערבבים היטב, מחממים במחבת מעט שמן לטיגון על להבה הכי קטנה, בעזרת כף "מורידים" למחבת לביבה ומשטחים אותה לשכבה דקה בעזרת גב הכף וזאת על מנת שהלביבה תיטגן באחידות מכל הצדדים (בל לנו לשכוח שיש בתוך תערובת הלביבות תפוח אדמה שאינו מבושל).
מאחר ואנו מטגנים על להבה הכי נמוכה, צריך פשוט סבלנות, יש לטגן את הלביבות עד להזהבה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג על מנת לספוח ולספוג את עודפי השומן.
ניתן להגיש ליד פירה או אורז לבן וסלט ירקות.
מגיש: m73
מקור: עצמי
שתף את המתכון