חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות גבינה נחטפות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בימי שבת שהמשפחה בבית תענוג לקום לרייח הלביבות ולאכול אותן ישר מהמחבת. brזהירות על האצבעות והפה (זה רותח)
לביבות גבינה נחטפות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בימי שבת שהמשפחה בבית תענוג לקום לרייח הלביבות ולאכול אותן ישר מהמחבת. brזהירות על האצבעות והפה (זה רותח)
הוראות הכנה
מרכיבים
1 גבינה 5% או 9% ניתן לשלב חצי חצי
4 ביצים
2 כפות מלאות קמח
קינמון
סוכר
שמן לטיגון
אופן ההכנה
שמים בקערה את הגבינה, מוסיפים את הביצים טרופות קל, מוסיפים קמח עד שהעיסה יוצאת קרמית. לא דלילה מדי ולא סמיכה מדי.
מוסיפים קינמון וסוכר לפי הטעם.
מערבבים לתערובת אחידה.
בעזרת כף שמים עגולי לביבות במחבת עם מעט שמן מטגנים משני הצדדים עד להזהבה ומוציאים לצלחת עם נייר סופג לספיגת השמן.
יש להיזהר שהשמן לא יהיה חם מידי כי אם העיסה נוזלים הלביבה נשרפת מבחוץ ונעה מבפנים.
מגיש: raaya
מקור:
שתף את המתכון