הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
½ כוס סוכר
1 מיכל גבינת "מסקרפונה" בטמפרטורת החדר (או גבינת שמנת 30%)
1 כפית תמצית וניל
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
100 גרם שוקולד לבן, קצוץ גס
חמאה או שמן לטיגון
אופן ההכנה
טורפים ביצים וסוכר בקערה גדולה , מוסיפים את גבינת ה"מסקרפונה" , קמח, אבקת האפייה ותמצית הווניל וטורפים לתערובת אחידה. מוסיפים את שברי השוקולד הלבן ומערבבים לתערובת אחידה. מניחים לתערובת להתייצב 20 דקות. משמנים מחבת טפלון במעט שמן או חמאה ויוצרים לביבות. מטגנים משני הצדדים עד השחמה .
בתיאבון!
מגיש:
מקור: קארין גורן ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
