חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות גבינת "מסקרפונה" ושוקולד לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חמות ומתוקות וגם שוקולדיות. המתכון באדיבות "מקס ברנר" br br
לביבות גבינת "מסקרפונה" ושוקולד לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חמות ומתוקות וגם שוקולדיות. המתכון באדיבות "מקס ברנר" br br
הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
½ כוס סוכר
1 מיכל גבינת "מסקרפונה" בטמפרטורת החדר (או גבינת שמנת 30%)
1 כפית תמצית וניל
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
100 גרם שוקולד לבן, קצוץ גס
חמאה או שמן לטיגון
אופן ההכנה
טורפים ביצים וסוכר בקערה גדולה , מוסיפים את גבינת ה"מסקרפונה" , קמח, אבקת האפייה ותמצית הווניל וטורפים לתערובת אחידה. מוסיפים את שברי השוקולד הלבן ומערבבים לתערובת אחידה. מניחים לתערובת להתייצב 20 דקות. משמנים מחבת טפלון במעט שמן או חמאה ויוצרים לביבות. מטגנים משני הצדדים עד השחמה .
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: קארין גורן ידיעות אחרונות
שתף את המתכון