הוראות הכנה
מרכיבים
6 גזרים, קלופים ומגורדים דק
2 ביצים טרופות
2 כפות קמח
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מגרדים את הגזרים בפומפייה, מערבבים פנימה ביצים וקמח ומתבלים ברוטב צ'ילי, מלח ופלפל. מחממים שמן לטיגון חצי עמוק (כמו שניצלים) במחבת ויוצרים , בעזרת כף, לביבות. מטגנים משני הצדדים עד הזהבה . מוציאים לצלחת עם נייר סופד, ממתינים 1 דקה לספיגת עודפי השמן ומגישים.
בתיאבון
מגיש:
מקור: קרין גורן ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
