הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם קוביות דלעת
מלח
25 גרם חמאה
2 כפות בצל מטוגן
2 ביצים
60 גרם קמח
3 כפות עלי פטרוזיליה קצוצים
פלפל שחור ופפריקה חריפה
50 גרם גבינה צהובה מגוררת
שמן ומרגרינה לטיגון
זרעוני קימל
אופן ההכנה
מגררים את הדלעת במגררת גסה, אפשר במעבד מזון. בוזקים מעל כפית מלח ומשהים כחצי שעה, סוחטים מנוזלים שהצטברו ומאדים בסיר עם מעט חמאה, או 4 דקות המיקרוגל, כדי שתתרכך מעט. מצננים ומערבבים עם החומרים הנותרים. מחממים שמן ומרגרינה במחבת כבדה, יוצרים מהתערובת לביבות ומטגנים מספר דקות מכל צד, עד שהלביבות זהובות. אפשר לפזר מעל קימל שטוגן במחבת כבדה ויבשה, להגברת הניחוח. מתאים להגיש עם סלט ירקות או יוגורט.
מגיש:
מקור: ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
