חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות דלעת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לביבות דלעת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם קוביות דלעת
מלח
25 גרם חמאה
2 כפות בצל מטוגן
2 ביצים
60 גרם קמח
3 כפות עלי פטרוזיליה קצוצים
פלפל שחור ופפריקה חריפה
50 גרם גבינה צהובה מגוררת
שמן ומרגרינה לטיגון
זרעוני קימל
אופן ההכנה
מגררים את הדלעת במגררת גסה, אפשר במעבד מזון. בוזקים מעל כפית מלח ומשהים כחצי שעה, סוחטים מנוזלים שהצטברו ומאדים בסיר עם מעט חמאה, או 4 דקות המיקרוגל, כדי שתתרכך מעט. מצננים ומערבבים עם החומרים הנותרים. מחממים שמן ומרגרינה במחבת כבדה, יוצרים מהתערובת לביבות ומטגנים מספר דקות מכל צד, עד שהלביבות זהובות. אפשר לפזר מעל קימל שטוגן במחבת כבדה ויבשה, להגברת הניחוח. מתאים להגיש עם סלט ירקות או יוגורט.
מגיש: קיבי
מקור: ידיעות אחרונות
שתף את המתכון