חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות הסבתא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אלה הלביבות הקלאסיות - הכי פשוטות והכי טעימות br (בתנאי ש"אורבים" ליד המחבת וחטפים חם מהצלחת) אמא שלי הכינה אותם גם, בלי ביצה.
לביבות הסבתא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אלה הלביבות הקלאסיות - הכי פשוטות והכי טעימות br (בתנאי ש"אורבים" ליד המחבת וחטפים חם מהצלחת) אמא שלי הכינה אותם גם, בלי ביצה.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי אדמה בינוניים
1 ביצה
1 כף קמח
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן לטיגון חצי עמוק
אופן ההכנה
מגרדים את תפוחי האדמה בפומפייה וסוחטים היטב בידיים כדי להפטר מעודפי הנוזלים.
מערבבים פנימה ביצה וקמח ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים הכל יחד.
מחממים שמן לטיגון חצי עמוק (כמו שניצלים) במחבת ויוצרים , בעזרת כף, לביבות . מטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מוציאים לצלחת עם נייר סופג, משאירים דקה לספיגת עודפי השמן ומגישים.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: קרין גורן ידיעות אחרונות
שתף את המתכון