הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי אדמה בינוניים
1 ביצה
1 כף קמח
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן לטיגון חצי עמוק
אופן ההכנה
מגרדים את תפוחי האדמה בפומפייה וסוחטים היטב בידיים כדי להפטר מעודפי הנוזלים.
מערבבים פנימה ביצה וקמח ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים הכל יחד.
מחממים שמן לטיגון חצי עמוק (כמו שניצלים) במחבת ויוצרים , בעזרת כף, לביבות . מטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מוציאים לצלחת עם נייר סופג, משאירים דקה לספיגת עודפי השמן ומגישים.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: קרין גורן ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
