הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית בינונית מופרדת לפרחים
1 תפוח אדמה גדול או 2 קטנים חצויים לרבעים
3 ביצים מס' 3 (או לחילופין 2 של מס' 1)
2 כפות קמח
¼ חב' פטרוזיליה קצוצה דק
1 בצל בינוני מגורר גס
½1 כפיות גדושות אבקת מרק
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
½ כפית גריל עוף
שמן לטיגון
אופן ההכנה
שמים בסיר את פרחי הכרובית ורבעי תפוחי האדמה וממלאים במים ושולקים אותם עד למצב של ריכוך, מסננים את המים מעבירים לקערה ומועכים הכל יחד בעזרת מזלג או מועך של פירה (אם יש חלקים של הכרובית שנשארו קצת קשים או סיביים ניתן לגרד אותם גס בפומפיה), מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב עד קבלת תערובת די אחידה (זה בסדר שרואים מעט גושים של הכרובית).
מחממים שמן במחבת ויוצקים בעזרת כף מהתערובת למחבת ויוצרים לביבה ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים, מניחים על נייר סופג לספיגת עודפי השומן ומגישים.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
