הוראות הכנה
מרכיבים
1-כרובית בינונית
1-בצל מגורד גרידה עדינה
3-כפות קמח
3-ביצים
1-כפית מלח
½-כפית פלפל שחור
½-כפית פפריקה חריפה
1-כפית פפריקה מתוקה
1-כוס שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה
לנקות את הכרובית לפורר לפרחים ולשטוף במי ברז.
לבשל כחצי שעה ולסנן מהנוזלים.
לקצץ את הכרובית המבושלת.
להוסיף את כל שאר המצרכים ולערבב טוב.
לחמם מחבת ולהוסיף רבע מכמות השמן.
להניח בעזרת כף לביבות ולטגן משני צדדים עד שמזהיבות.
להוסיף שמן לפי צורך.
להניח בכלי מרופד בנייר סופג.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון
