חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות מהירות לחנוכה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לביבות פשוטות וטעימות שגם הילדים יכולים לעזור ולהנות בהכנתן
לביבות מהירות לחנוכה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לביבות פשוטות וטעימות שגם הילדים יכולים לעזור ולהנות בהכנתן
הוראות הכנה
מרכיבים
4-5 תפוחי אדמה
2 ביצים
2 כפות קמח
1 כף סוכר
½ כפית מלח
אופן ההכנה
מגרדים בפומפיה את תפוחי האדמה באופן גס על החורים הגדולים.
משאירים בצד ל 10 דקות
סוחטים אותם מנוזלים
ומוסיפים את שאר החומרים ומערבבים
מחממים שמן חם ושמים כף מהתערובת יוצרים לביבות בצבע חום צהבהב
ניתן להוסיף מעל סוכר ולאכול
או סירופ מייפל או שוקולד...
חג חנוכה שמח!
מגיש: רותם דבי
מקור: משפחתי
שתף את המתכון