הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל
1 תפוח אדמה, קטן מקולף
1 בטטה קטנה
2 גזרים קטנים, מקולפים
1 קישוא קטן
1/3 כוס קמח
2 ביצים
תבלינים לפי הטעם: מלח, פלפל, ושום כתוש.
אבקת מרק (לא חובה)
חופן עירית קצוצה
שמן לטיגון חצי עמוק
אופן ההכנה
מגרדים על פומפייה דקה בצל, תפו"א, בטטה, גזר וקישוא.
סוחטים היטב בידיים כדי להפטר מעודף הנוזלים. מוסיפים קמח, ביצים, מלח ופלפל,
שום ,אבקת מרק ועירית קצוצה. מחממים שמן לטיגון חצי עמוק (כמו לשניצלים) במחבת ויוצרים , בעזרת כף, לביבות. מטגנים משני הצדדים עד הזהבה . מוציאים לצלחת עם נייר סופג , משהים ל 1 דקה לספיגת עודפי השמן,ומגישים.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: שף קונדיטור אבי קינן, מבעלי רשת רולדין.
שתף את המתכון
