חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות עשירות בירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בעל הבית השתגע. מתכון מאת שף קונדיטור אבי קינן, מבעלי רשת "רולדין".
לביבות עשירות בירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בעל הבית השתגע. מתכון מאת שף קונדיטור אבי קינן, מבעלי רשת "רולדין".
הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל
1 תפוח אדמה, קטן מקולף
1 בטטה קטנה
2 גזרים קטנים, מקולפים
1 קישוא קטן
1/3 כוס קמח
2 ביצים
תבלינים לפי הטעם: מלח, פלפל, ושום כתוש.
אבקת מרק (לא חובה)
חופן עירית קצוצה
שמן לטיגון חצי עמוק
אופן ההכנה
מגרדים על פומפייה דקה בצל, תפו"א, בטטה, גזר וקישוא.
סוחטים היטב בידיים כדי להפטר מעודף הנוזלים. מוסיפים קמח, ביצים, מלח ופלפל,
שום ,אבקת מרק ועירית קצוצה. מחממים שמן לטיגון חצי עמוק (כמו לשניצלים) במחבת ויוצרים , בעזרת כף, לביבות. מטגנים משני הצדדים עד הזהבה . מוציאים לצלחת עם נייר סופג , משהים ל 1 דקה לספיגת עודפי השמן,ומגישים.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: שף קונדיטור אבי קינן, מבעלי רשת רולדין.
שתף את המתכון