הוראות הכנה
מרכיבים
תרסיס שמן בטעם חמאה
250 גרם גבינת ריקוטה
30 גרם גבינת פיקורינו (מגוררת דק מאד או קנויה בצורת אבקה)
2 בצל ירוק קצוצים דק
½ אגוז מוסקט מגורד
3 פטריות פורטבלו חתוכות דק
1 בצל קצוץ
1 ביצה
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל והפטריות טיגון קל ומסננים. מערבבים את כל החומרים למעט תרסיס השמן. מרססים מעט מהשמן על מחבת טפלון חמה. יוצרים מהתערובת לביבות ומטגנים במחבת החמה משני הצדדים להשחמה נאה.
מגישים חם.
מגיש:
מקור: שף אופיר דמלין ממסעדת פרנצ'סקה
שתף את המתכון
