הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם שקדים טחונים
2 בצל
2 גזרים מגוררים דק בפומפיה
2 שיני שום
ביצה
חצי חבילת פטרוזליה קצוצה דק
50 גרם קמח מלא
2 כפות פירורי לחם
סלרי עלים
מלח ופלפל שחור
קורט כמון
אופן ההכנה
שמים את כל הירקותבמעבד מזון , מרסקים עד עד קצוץ דק
מוסיפים את הקמח ופירורי הלחם המלח הביצה והשקדים מערבבים היטב
ומטגנים כקציצות טיגון קל רצוי בשמן חמניות
מגישים עם שמנת חמוצה
בתאבון
מגיש:
מקור: משפחתי
שתף את המתכון
