הוראות הכנה
מרכיבים
תרסיס שמן קנולה
1 בצל אדום קצוץ דק
1 כף זנגביל טרי קצוץ דק
1 פלפל אדום חריף טרי מנוקה מחרצנים קצוץ דק
3 כוסות גרגרי תירס קפוא
½ כוס כוסברה קצוצה
3 בצלים ירוקים קצוצים
1 כף סוכר
3 ביצים
1 כוס קמח תופח
½ כוס פירורי לחם
1 כוס חלב
מלח
פלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים, למעט תרסיס השמן, לתערובת אחידה ומעט נוזלית. מתיזים מעט מתרסיס השמן על מחבת טפלון רחבה ומחממים מעט. יוצקים מהתערובת בעזרת מצקת קטנה אל המחבת החמה ומטגנים להשחמה נאה משני הצדדים.
מגיש:
מקור: שף ישראל אהרוני
שתף את המתכון
