הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי אדמה בגודל בינוני
3 גזרים
צרור פטרוזיליה קצוצה
1 בצל גדול
ביצה אחת
כף קמח
מלח, פלפל- לפי טעם
שמן
אופן ההכנה
קולפים ושוטפים את תפוחי האדמה הגזר והבצל ומגרדים עבה בפומפייה. סוחטים מהנוזלים.
מוסיפים לעיסה ביצה,פטרוזיליה קצוצה, קמח, מלח ופלפל. מערבבים היטב לקבלת עיסה אחידה. מחממים במחבת שמן לטיגון עמוק,יוצרים לביבות בעזרת כף ומטגנים את הלביבות עד להזהבה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
