הוראות הכנה
מרכיבים
6 תפוחי אדמה
2-3 קישואים (אפשר יותר למי שאוהב)
2 בצל יבש
בצל ירוק לפי טעם
2 ביצים
3 כפות קמח
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מגררים בפומפיה עבה תפו"א, קישואים ובצל יבש
מוסיפים בצל ירוק קצוץ
מתבלים במלח ופלפל
מוסיפים ביצה וקמח לסרוגין כך שהעיסה תצא לא דלילה מידי ולא סמיכה מידי.
בעזרת כף יוצקים לביבות למחבת ומטגנים רצוי בשמן זית.
מוציאים לקערה עם נייר סופג.
ובתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
