חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות תפוחי אדמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לביבות שאכלנו במיוחד בפסח שאת הקמח החלפנו בקמח מצות. brטעימות כתוספת וגם לסתם נשנוש בכיף.
לביבות תפוחי אדמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לביבות שאכלנו במיוחד בפסח שאת הקמח החלפנו בקמח מצות. brטעימות כתוספת וגם לסתם נשנוש בכיף.
הוראות הכנה
מרכיבים
5-תפוחי אדמה גדולים מבושלים בקליפתם
3-ביצים
1-בצל בינוני מטוגן
2-כפות פירורי לחם{בפסח קמח מצה}
קורט פלפל שחור טחון
קורט פלפל חריף טחון
1/2-כפית מלח{לטעום ולשפר במידת הצורך}
3/4-כוס שמן קנולה לטיגון הלביבות.
אופן ההכנה
לקלף ולרסק תפוחי אדמה מבושלים בתוך קערה עמוקה.
להוסיף את כל המצרכים ולערבב היטב.
להניח כך כ ½ שעה.
לחמם מחבת ולצקת כשליש מכמות השמן.
ליצור כדורים בגודל כדור טניס ולשטח מעט {לעובי של ½1 ס"מ}.
להניח את הלביבות על המחבת ולטגן משני הצדדים עד שישחימו.
להוציא ולהניח על נייר סופג.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון