הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם עלי תרד קפואים (או מדליוני תרד)
½ כוס גבינה בולגרית מפוררת
½ כוס גבינה צהובה מפוררת
1 ביצה
אגוז מוסקט מגורד
מלח ופלפל לפי הטעם
2-3 כפות פירורי לחם ועוד 1 כוס לצפוי
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
מפשירים את התרד הקפוא וסוחטים היטב (אם משתמשים בתרד טרי, חולטים במים רותחים , מסננים, סוחטים מנוזלים מיותרים וקוצצים גס) מערבבים עם גבינות , תבלינים , ביצה ופרורי לחם. יוצרים קציצות שטוחות בידיים וטובלים בפרורי לחם. מחממים שמן לטיגון עמוק במחבת ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה . מוציאים לצלחת עם נייר סופג , משהים ל1 דקה לספיגת עודפי השמן ומגישים.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: קארין גורן ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
