חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות תרד וגבינות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לביבות תרד וגבינות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם עלי תרד קפואים (או מדליוני תרד)
½ כוס גבינה בולגרית מפוררת
½ כוס גבינה צהובה מפוררת
1 ביצה
אגוז מוסקט מגורד
מלח ופלפל לפי הטעם
2-3 כפות פירורי לחם ועוד 1 כוס לצפוי
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
מפשירים את התרד הקפוא וסוחטים היטב (אם משתמשים בתרד טרי, חולטים במים רותחים , מסננים, סוחטים מנוזלים מיותרים וקוצצים גס) מערבבים עם גבינות , תבלינים , ביצה ופרורי לחם. יוצרים קציצות שטוחות בידיים וטובלים בפרורי לחם. מחממים שמן לטיגון עמוק במחבת ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה . מוציאים לצלחת עם נייר סופג , משהים ל1 דקה לספיגת עודפי השמן ומגישים.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: קארין גורן ידיעות אחרונות
שתף את המתכון