הוראות הכנה
מרכיבים
צלחת מרק מלאה בכדורי תרד הקפואים של סנפרוסט (קומה 1)
גביע של קוטג' או גבינה לבנה
2 ביצים
3 כפות קמח "מרמורלייט"
½ שקית אבקת אפיה
פלפל ומלח לפי טעם
לא חובה:
זרעי פשתן טחונים לפי הטעם (זרעי פשתן=אומגה 3)
זרעי דלעת טחונים קלות לפי טעם (דלעת = חלבון)
אפשר לקצוץ פטרוזיליה או כוסברה ולהוסיף מעט
אופן ההכנה
להפשיר את כדורי התרד במיקרו עד שמתרככים שאפשר יהיה למעוך אותן. לערבב את כל החומרים
להעזר בכף היות והעיסה נוזלית יחסית ולשטח במחבת. רצוי שלא יהיה עבה היות והלביבות לא יהיהו מספיק מוכנות מבפנים.
לטגן על מחבת עד שהן מוכנות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
