חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבת כרובית, ברוקולי ובטטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אמנם כתבתי לביבות אבל ניתן להכין מהתערובת גם צורות אחרות ואפילו להשתמש כמלית.
לביבת כרובית, ברוקולי ובטטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אמנם כתבתי לביבות אבל ניתן להכין מהתערובת גם צורות אחרות ואפילו להשתמש כמלית.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית בגודל בינוני
1 ברוקולי בינוני
300 גרם בערך בטטה
מלח
פלפל שחור
2 כפות רוטב סויה
1 כפית אבקת מרק פרווה
2 ביצים
2/3 כוס קמח
½ כפית כמון
שמן לטיגון
אופן ההכנה
1. לפרק את התפרחות של הכרובית והברוקולי מהגזע ולהשרות במים עם ½ כוס חומץ.
2. להוציא מהמים ולסנן.
3. לשרוף את הכרובית והברוקולי על הגז מכל צד.
4. לקלוף את הבטטה ולבשל יחד עם הברוקולי והכרובית כרבע שעה.
5. להוציא את הכרובית והברוקולי, לסנן ולקרר. את הבטטה להמשיך לבשל עד שתתרכך ותהיה
נימוחה. להוציא מהמים ולקרר.
6. לקצוץ את הכרובית והברוקולי, למעוך היטב את הבטטה.
7. להוסיף את שאר המרכיבים - ללא השמן כמובן - ולערבב לעיסה אחידה.
8. לחמם שמן במחבת לחום גבוה (עומק השמן 5 מ"מ לפחות) לשמן טבעת פנקייק ולהניחה
בתוך השמן. לצקת לתוך הטבעת מהתערובת לטגן בחום גבוה חצי דקה ולהנמיך את האש
לבינונית ולהמשיך לטגן עד שפני הלביבה מתקשים. להפריד את הלביבה באמצעות סכין
מהטבעת לסלק את הטבעת להגביה את האש ולהפוך את הלביבה. לטגן חצי דקה, להנמיך
לאש בינונית ולטגן עד שגם צד זה ישחים.
מגיש: simong
מקור: אישי
שתף את המתכון