חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לבנה בארבעה צעדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון ללבנה ביתית. הלבנה קלה מאוד להכנה ויוצאת מצוין. למה לקנות אם אפשר להכין בבית? br brלכל אוהבי הלבנה, הנה מתכון פשוט להכנת לבנה בבית. כל אחד מסוגל לעשות זאת בארבעה שלבים brובלי מצרכים מיוחדים. הלבנה יוצאת מעולה. br br
לבנה בארבעה צעדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון ללבנה ביתית. הלבנה קלה מאוד להכנה ויוצאת מצוין. למה לקנות אם אפשר להכין בבית? br brלכל אוהבי הלבנה, הנה מתכון פשוט להכנת לבנה בבית. כל אחד מסוגל לעשות זאת בארבעה שלבים brובלי מצרכים מיוחדים. הלבנה יוצאת מעולה. br br
הוראות הכנה
מרכיבים
3 ליטר חלב
1 מיכל יוגורט משובח
מלח
שמן זית
אופן ההכנה
1. מרתיחים את החלב בסיר גדול ומצננים עד שהחלב נעשה פושר. מוסיפים את היוגורט לסיר ומערבבים.
2. מכסים את הסיר במכסה או בבד ומשאירים אותו לעמוד לילה תמים מחוץ למקרר (לא לדאוג, זה לא יתקלקל...).
3. מרפדים מסננת בבד מוסלין או בבד חיתול, יוצקים לתוכה את התערובת ומניחים 7-6 שעות עד שהתערובת תתקשה. אפשר לתבל את הלבנה בבצל קצוץ, בפלפל גרוס, בצ`ילי חריף או בזעתר כדי לעשות את טעמה יותר מיוחד, אך צריך לעשות זאת לפני היציקה למסננת.
4. מוסיפים לגבינה כף שטוחה של מלח ומגישים בתוספת זילוף נדיב של שמן זית.
מגיש: lior
מקור: עמית אידלמן , אתר סקופ
שתף את המתכון