חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לזניה צמחונית ללא פסטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לזניה צמחונית ללא פסטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל גדול פרוס לאורך
2 חלבונים
1 פלל ירוק
2 פלפלים כתומים
1 בצל פרוס לטבעות
1 בצל קצוץ דק
250 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
500 גרם תרד
1 פלפל צ'ילי קצוץ דק
1 כפית שום כתוש
רבע כוס שמן
1 עגבנייה פרוסה
150 גרם גבינה צהובה מגוררת
1 גבעול בצל ירוק (חלק ירוק בלבד) קצוץ דק
2 כפות רסק עגבניות
2 עלי ריחן קצוצים
מלח ופלפל
אופן ההכנה
קולים את הפלפלים בתנור יחד עם הבצל הפרוס. קולפים את הפלפלים וחותכים לרצועות עבות.
מחממים את השמן במחבת. טובלים את פרוסות החציל בחלבוני הביצה ומטגנים להשחמה נאה. מוציאים מהמחבת ומנחים בצד על נייר סופג. מטגנים בשמן שנותר את הבצל הקצוץ עם פלפל הצ'ילי. לאחר השחמה קלה מוסיפים את הפטריות ומחצית מכמות עלי התרד ומערבבים יחד. לאחר שהעלים מתרככים מוסיפים את רסק העגבניות, מעט מלח ופלפל וכוס מים ומערבבים היטב. מוסיפים את הריחן הקצוץ ואת יתרת התרד ומבשלים יחד כעשר דקות.
בתבנית מסדרים שכבה של חצילים. מעל מסדרים את הפלפלים הקלויים. מעל יוצקים את תכולת תערובת התרד (כאשר משאירים כשתי כפות מהרוטב בצד). מעל מסדרים את הבצל הקלוי ומפזרים את הבצל הירוק ורבע מכמות הגבינה. מסדרים מעל את החצילים הנותרים. מעל החצילים מסדרים את פרוסות העגבנייה ויוצקים מעליה את הרוטב שהשארנו בצד. מפזרים את יתרת הגבינה מעל ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 30-35 דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון