חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לזנניה בשרית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לזנייה בשרית טעימה כשרה וקלה להכנה! br
לזנניה בשרית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לזנייה בשרית טעימה כשרה וקלה להכנה! br
הוראות הכנה
מרכיבים
תערובת בשרית:
3 בצלים בינוניים קצוצים
חצי קילו בשר בקר טחון
צנוברים חצי חבילה
מלח
כף אבקת מרק עוף
כף בהרת של קובה(
תערובת העגבניות:
2 קופסאות עגבניות של יכין ללזנייה
עלי לזנייה
אופן ההכנה
לתערובת הבשרית:
לטגן בצל עד להזהבה להוסיף את הבשר הטרי לטיגון עד שהופך צבעו מאדום לחום להוסיף צנוברים ותבלינים.לערבב עד לצמצום הנוזלים לכבות את האש (לטעום תיבול להוסיף מלח ופלפל לבן אם צריך)
להכין תבנית פיירקס שכבה ראשונה לשים מעט מתערובת העגבניות
מעל עלי לזנייה (שתי שכבות של עלים)שוב עגבניות ולאחר מכם מתערובת הבשר שוב לזנייה (שכבה אחת של עלים)עגבניות בשר לסיים בעלי לזנייה עם רוטב עגבניות מעל
להכניס לתנור מחומם מראש 180 מעלות עם נייר כסף למשך חצי שעה
להוריד נייר ולהמשיך עוד 10 דקות להשחמה קלה!
מגיש: רותם דבי
מקור:
שתף את המתכון