הוראות הכנה
מרכיבים
תערובת בשרית:
3 בצלים בינוניים קצוצים
חצי קילו בשר בקר טחון
צנוברים חצי חבילה
מלח
כף אבקת מרק עוף
כף בהרת של קובה(
תערובת העגבניות:
2 קופסאות עגבניות של יכין ללזנייה
עלי לזנייה
אופן ההכנה
לתערובת הבשרית:
לטגן בצל עד להזהבה להוסיף את הבשר הטרי לטיגון עד שהופך צבעו מאדום לחום להוסיף צנוברים ותבלינים.לערבב עד לצמצום הנוזלים לכבות את האש (לטעום תיבול להוסיף מלח ופלפל לבן אם צריך)
להכין תבנית פיירקס שכבה ראשונה לשים מעט מתערובת העגבניות
מעל עלי לזנייה (שתי שכבות של עלים)שוב עגבניות ולאחר מכם מתערובת הבשר שוב לזנייה (שכבה אחת של עלים)עגבניות בשר לסיים בעלי לזנייה עם רוטב עגבניות מעל
להכניס לתנור מחומם מראש 180 מעלות עם נייר כסף למשך חצי שעה
להוריד נייר ולהמשיך עוד 10 דקות להשחמה קלה!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
