חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"לחוח"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"לחוח"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 קמח מנופה
1 כף מלח
1/2 1 כפות שמרים יבשים
2 כוסות מים רותחים
6 כוסות מים פושרים עד חמים
אופן ההכנה
לשים בקערה את הקמח, המלח,שמרים יבשים ולערבב עם כף .
להוסיף 6 כוסות מים פושרים עד חמים קצת להקציף היטב שלא יהיו גושים
בקערה נפרדת לשים 2 כוסות מים רותחים ועם היד לקחת פעמיים קמח ולשים במים הרותחים ולהקציף עד שיהיה כמו דייסה לשפוך לקערה הראשונה ולהקציף הכל יחד.
להשאיר קצת בצד עד שיראה בבצק בועות
לשים שמן בנייר סופג למרוח את המחבת לאחר מכן לצקת במצקת פעמיים לתוך המחבת ולטגן על אש גבוהה עד שרואים שכל הבצק נהיה חורים להשאיר עוד כמה דקות ולהוציא על מגבת
לפני ששמים בצק במחבת צריך לשטוף את התחתית של המחבת מתחת לברז שהמחבת יהיה קר
מגיש: rony_n
מקור:
שתף את המתכון