הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות קמח לבן
2 שקיות אבקת אפיה
כפית מחוקה מלח
330 סמ"ק בירה שחורה מאלט
100 גרם אגוזי מלך שבורים גס
2 כפות סמסום
3 כפות גרעיני חמניות לא קלויים
אופן ההכנה
1) מערבבים את הקמח עם אבקת האפיה והמלח
2)מוסיפים תוך בחישה את הבירה השחורה
3)לאחר שהבצק מעורבב היטב מוסיפים את האגוזים , גרעיני החמניות והסמסום
4)יוצקים את הבצק לתבנית אינגליש קייק משומנת
5)אופים במשך 20 דקות בחום של 150 מעלות ו- 20 דקות בחום של 175 מעלות
6)לאחר האפיה מוציאים את הלחם מן התבנית ומצננים על גבי רשת
7) פורסים את הלחם לפרוסות
8)אם נשאר (בספק) כדאי להקפיא
יוצא משהו משהו
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
