הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילו קמח,
2 כפות מלח
2 כפות סוכר
2 כפות שמרים
1/5 כוס שמן
3כוסות מים פושרים
אופן ההכנה
לשים את כל המצרכים בקערה לערבב עם כפית לאחר מכן לשים את 3 כוסות המים ו-¼ כוס השמן.
לאחר מכן לשים את הבצק היטב . מכניסים לתוך שקית כל עשרים דקות 3 פעמים לשים את הבצק
ולאחר מכן מוציאים את הבצק נותנים לו לתפוח ½ שעה ואז עושים את צורות הלחם שרוצים. מורחים ביצה על צורות הבצק ומכניסים לתנור במשך זמן עד שהלחם מקבל צבע זהוב לאחר מכן מוציאים את הלחם.
בתיאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
