חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחם בקלי קלות (לחם בוכרי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם בקלי קלות. להשתמש בהוראות במדויק ולא תרצו להפסיק לאכול. brאפשר לשדרג ולשים שמן זית מעל הפיתה להוסיף מלח גס ולאפות כמו פוקצ'ה ! brבהצלחה .
לחם בקלי קלות (לחם בוכרי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם בקלי קלות. להשתמש בהוראות במדויק ולא תרצו להפסיק לאכול. brאפשר לשדרג ולשים שמן זית מעל הפיתה להוסיף מלח גס ולאפות כמו פוקצ'ה ! brבהצלחה .
הוראות הכנה
מרכיבים
25 גרם שמרים (½ חבילה "שמרית")
½3 כוסות מים פושרים.
1 כף מלח.
2 כפות סוכר
חבילה קמח רגיל לבן.
אופן ההכנה
מנפים את הקמח. מוספים בצד אחד בתוך גומה את המלח ובעוד גומה את הסוכר.
בצד השני לעשות גומה נוספת להוסיף את השמרים (שלא יהיה מגע בין המלח והשמרים)
להוסיף את המים בהדרגה על המלח והסוכר ולערבב גם השמרים. ללוש 5 דקות ולהניח
לתפיחה ½ שעה בערך. עלי לציין שהבצק יוצא דביק! לא להוסיף קמח. כך צריך להיות!!
אחרי ½ שעה ללוש שוב עם קצת שמן על הידיים. להניח שוב 20 דקות להתפחה נוספת.
לאחר ההתפחה השניה לקחת גוש בצק כוצונכם וליצור מעין פיתה בקוטר הרצוי להניח על נייר אפייה לתת ללחמים לתפוח שוב ל 20 דקות ולהכניס לתנור 180°c כ-20 דקות בערך. להתיז מדי פעם מים על הלחם שבתנור לציפוי פריך.
בהצלחה!!!
מגיש: roza0015
מקור: משפחתי
שתף את המתכון