הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו קמח לבן
חצי קילו קמח מלא
2 כפות סוכר
1 כף מלח
3 כוסות מים פושרים
5 כפיות שמרים יבשים
2 כפות שמן זית
אפשר להוסיף:זיתים, בצל ירוק, גרעיני חמניה,עגבניות מיובשות וכו....
אופן ההכנה
חצי כוס מים פושרים לערבב עם השמרים וכף סוכר.
לערבב את הקמחים עם המלח והסוכר, להוסיף לקמחים את חצי כוס המים והשמרים ומתחילים ללוש את הבצק( אפשר להשתמש במיקסר אני מעדיפה ללוש ביד כך מרגישים את הבצק)
מוסיפים בהדרגתיות את שאר המים לבצק, הבצק צריך להיות דביק.
מוסיפים את 2 כפות השמן לבצק וממשיכים ללוש, זה הזמן להוסיף כל תוספת שאוהבים לבצק.
מניחים את הבצק לתפיחה כ 20 דקות.
לאחר התפיחה מחלקים את הבצק ל 4 חתיכות מכל חתיכה יוצרים עיגול.
מכניסים לתנור בחום של 175 מעלות לחצי שעה עד שהלחם מקבל גוון חום.
בתאבון.
מגיש:
מקור: חברה
שתף את המתכון
