חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחם מדהים!!! חובה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מעולה שקיבלתי מחברה שלי, הלחם יוצא מדהים!!! brממש קל ושווה לנסות מקבלים הרבה מחמאות
לחם מדהים!!! חובה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מעולה שקיבלתי מחברה שלי, הלחם יוצא מדהים!!! brממש קל ושווה לנסות מקבלים הרבה מחמאות
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו קמח לבן
חצי קילו קמח מלא
2 כפות סוכר
1 כף מלח
3 כוסות מים פושרים
5 כפיות שמרים יבשים
2 כפות שמן זית
אפשר להוסיף:זיתים, בצל ירוק, גרעיני חמניה,עגבניות מיובשות וכו....
אופן ההכנה
חצי כוס מים פושרים לערבב עם השמרים וכף סוכר.
לערבב את הקמחים עם המלח והסוכר, להוסיף לקמחים את חצי כוס המים והשמרים ומתחילים ללוש את הבצק( אפשר להשתמש במיקסר אני מעדיפה ללוש ביד כך מרגישים את הבצק)
מוסיפים בהדרגתיות את שאר המים לבצק, הבצק צריך להיות דביק.
מוסיפים את 2 כפות השמן לבצק וממשיכים ללוש, זה הזמן להוסיף כל תוספת שאוהבים לבצק.
מניחים את הבצק לתפיחה כ 20 דקות.
לאחר התפיחה מחלקים את הבצק ל 4 חתיכות מכל חתיכה יוצרים עיגול.
מכניסים לתנור בחום של 175 מעלות לחצי שעה עד שהלחם מקבל גוון חום.
בתאבון.
מגיש: limora
מקור: חברה
שתף את המתכון