חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחם מלא עם גרעיני חמניה ובצל לעצלנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם חיטה בסגנון לחם פירות מלוח חריף מתוק חותכים לפרוסות דקיקות מדהים brלליווי ערב גבינות ויין או לארוחת בוקר
לחם מלא עם גרעיני חמניה ובצל לעצלנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם חיטה בסגנון לחם פירות מלוח חריף מתוק חותכים לפרוסות דקיקות מדהים brלליווי ערב גבינות ויין או לארוחת בוקר
הוראות הכנה
מרכיבים
לחם מלא עם גרעיני חמניה ובצל לעצלנים
החומרים
3כף מרגרינה
1/2כוס דבש או חצי כוס סוכר חום
2 ביצה
3 כוסות קמח מלא
1 כפית מלח
2 כפיות אבקת אפיה
¾ כוס מים
1/2 כוס גרעיני חמניה קלופים
1/2 כוס בצל יבש
1/2 כף פלפל שחור גס
1/2 כף מלח גס
אופן ההכנה
להקציף את המרגרינה, הדבש והביצה.
לערבב את הקמח, המלח, ואבקת האפיה.
להוסיף לאט את תערובת הקמח והמים למקצפת המרגרינה.
לערבב היטב ולהוסיף את גרעיני החמניה והבצל
לצקת לתבנית מאורכת ולאפות בחום 165 מעלות
במשך 45 דקות עד שעה ורבע. (75 דקות)
הערות:
מדליק לארוחות חלביות
טעים יותר וקל לפריסה דקה לאחר יממה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון