הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם קמח כוסמין מלא אורגני
200 גרם קמח מלא
1 כף שמרים יבשים
1 כף סוכר
קורט מלח
½ כף גלוטן
1/3 כוס שמן
¼1 כוסות מים
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל החומרים היבשים בקערה. מוסיפים את השמן והמים ולשים לקבלת בצק אחיד ומעט דביק. מכסים את הקערה במגבת נקיה ומשהים להתפחה ראשונה כשעתיים. לשים שוב כדקה. מעבירים לתבנית אפייה בצורה הרצויה (עגולה, מאורכת וכו'). חורצים בעזרת סכין פסים שתי וערב על גבי הבצק בתבנית. מכסים במגבת שוב ומשהים להתפחה נוספת של שעה (ברבע שעה האחרונה מסירים את המגבת).
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180°c למשך כחצי שעה. מוציאים ומניחים בצד לנוח כרבע שעה לפני שפורסים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
