חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחם מקמח כוסמין מלא וקמח מלא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם מקמח כוסמין מלא וקמח מלא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם קמח כוסמין מלא אורגני
200 גרם קמח מלא
1 כף שמרים יבשים
1 כף סוכר
קורט מלח
½ כף גלוטן
1/3 כוס שמן
¼1 כוסות מים
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל החומרים היבשים בקערה. מוסיפים את השמן והמים ולשים לקבלת בצק אחיד ומעט דביק. מכסים את הקערה במגבת נקיה ומשהים להתפחה ראשונה כשעתיים. לשים שוב כדקה. מעבירים לתבנית אפייה בצורה הרצויה (עגולה, מאורכת וכו'). חורצים בעזרת סכין פסים שתי וערב על גבי הבצק בתבנית. מכסים במגבת שוב ומשהים להתפחה נוספת של שעה (ברבע שעה האחרונה מסירים את המגבת).
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180°c למשך כחצי שעה. מוציאים ומניחים בצד לנוח כרבע שעה לפני שפורסים.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון