חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחם עגבניות מיובשות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחם עגבניות מיובשות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם קמח
½1 כפיות מלח (15 גרם)
20 גרם שמרים טריים
450-500 מ"ל מים פושרים
70 מ"ל שמן זית טוב
150 גרם עגבניות מיובשות בשמן זית מסוננות וקצוצות עם צרור בזיליקום קצוץ.
אופן ההכנה
1. לערבב שמרים ומים. בקערה נפרדת לערבב קמח ומלח.
2. לצקת את המים על הקמח ולערבב חלקית, להוסיף שמן זית ולערבב היטב.
3. ללוש את הבצק על משטח מקומח קלות עד שנהיה חלק וגמיש, כ 5 דק''.
4. להוסיף את העגבניות ובזיליקום וללוש לתוך הבצק עד שנהיה הומוגני למדי. להניח בקערה משומנת למשך שעה וחצי מכוסה בניילון נצמד.
5. לחלק את הבצק ל 2 וליצור כיכרות. להניח לתפיחה בתבנית אפיה מכוסה במגבת לחה, כשעה.
6. לחמם תנור ל -230°c או יותר. (אין צורך לחרוץ את הכיכרות כיוון שהבצק רך מאוד.)
7. לאפות 30-40 דק''. לאפות עם אדים ב 10 דקות ראשונות.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון