הוראות הכנה
מרכיבים
שמן לטיגון
לבצק:
500 גרם קמח מלא תופח מאליו
50 גרם קמח לחם של שטיבל
2 כפיות סוכר
1 כפית מלח
1 כף שמרים יבשים
1 כף זעתר
1 כף זרעי פשתן
1 כף רסק עגבניות
1 ביצה
3 כפות שמן
1.5 כוסות מים
קורט טרגון מיובש
למלית:
חצי ק"ג עוף טחון
1 בצל קצוץ דק
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
1 כפית שום כתוש
אופן ההכנה
לשים יחד את כל חומרי הבצק ומוסיפים מים או קמח באם יש צורך. לאחר קבלת בצק גמיש הנפרד מדפנות הקערה מפסיקים ללוש.
מערבבים היטב את חומרי המלית. יוצרים מהבצק עיגולים ומרדדים אותם. מניחים מהמלית במרכז כל עיגול וסוגרים אותו היטב.
מחממים שמן במחבת (גובה השמן צריל להיות חצי ס"מ). מטגנים את כיסוני הבצק להשחמה נאה משני הצדדים. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
