חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחם שטיבל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מולצח וטעים
לחם שטיבל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מולצח וטעים
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח שטיבל ( מס 2 ).
שקית שמרים ( או שמרים יבשים 2 כפות ).
1 אבקת אפיה.
כפית סוכר
1 כף מחוקה של מלח
31/2 כוסות מים פושרים
קצת שמן זית
ניתן להוסיף אגוזים. צנוברים . זיתים הכל לפי בחירה.
אופן ההכנה
לשים בקערה את הקמח ,שמרים , סוכר ומלח
ליצור גומה באמצע ומתחילים למזוג לאט לאט את המים עד קבלת מרכם רך ( לא לדאוג ).
ממשיכים ללוש עד שהבצק לא נדבק לדפנות .
להוסיף שמן זית .
להניח לבצק לתפוח עד הכפלת הנפח .
ליצור 2 ככרות לחם ולהניח בתבנית ליצור חריצים ולהניח לתפיחה נוספת.
להכניס לתנור בחום של יותר מ200 מעלות ל10 דקות ולאחר מכן להוריד ל200 מעלות בשלב הסופי ניתן להוריד את הלחם מהתבנית ולהניח לעוד 10 דקות ברשת .
מגיש: mos
מקור:
שתף את המתכון